Hoe aanmelden aan de mail-groep van de Fotoclub?

(Aan de layout van deze page wordt nog gewerkt, maar de belangrijkste zaken kan je hier al lezen.

Helaas is de aanmeldingsprocedure voor de mailgroep van de KFM via het systeem van Yahoo geheel in het Engels.

Niet vergeten dat je lid moet zijn van de fotoclub.

Het aanmelden kan op twee manieren gebeuren.

 1. Zelf in gang zetten.
  Dit is de eenvoudigste Ún snelste manier. Surf naar http://tech.groups.yahoo.com/group/kfm/ en klik daar op JOIN THIS GROUP! Als een beheerder je aanvraag heeft goedgekeurd, dan krijg een mail met instructies die je zelf moet uitvoeren.
 2. Vraag een beheerder om je aan te melden.
  Vraag in de club wie dat voor je kan doen. Geef je naam op en je email-adres dat je zal gebruiken als afzender. De beheerder zal je dan een invitatie sturen. Je krijgt daarna een mail met instructies die je zelf moet uitvoeren.

Goed om weten:

 1. Als je reeds een yahoo-account hebt, dan kan je die verder gebruiken. Als je die niet hebt, dan moet je die eerst aanmaken. Klik op Sign up for Yahoo!
 2. Maak je yahoo-user voldoende herkenbaar, dus gebruik bij voorkeur iets met je naam en familienaam. Het is die naam die je overigens zal gebruiken om in te loggen op de yahoo-groep.
 3. Na de aanmaak van je yahoo-account krijg je ook een bevestigingsmail. Daarna kan je verder gaan met jezelf aan te melden in de KFM-yahoo-groep.
 4. De aanmelding vraagt nogal wat werk en je zal een aantal vragen moeten beantwoorden en zaken moeten bevestigen. Vergeet niet op te geven dat je de berichten wil ontvangen in je mailbox (Message Delivery, Individual Email).
 5. Als je een maand lang je mails van de KFM-group niet leest, dan wordt je yahoo-account geblokkeerd. Alleen een beheerder kan die blokkering opheffen. Hou hiermee rekening als je voor lange tijd je mails niet leest (bv. tijdens verlof).

Heel BELANGRIJK:

Als je mails stuurt naar de groep, vergeet dan NOOIT dat je als afzender je mail-adres gebruikt waarmee je je hebt aangemeld. Doe je dat niet, dan wordt je bericht teruggestuurd en krijg je een melding. Dus, als je bericht aan de KFM-mailgroup wordt gebounced, kijk dan eerst na of je afzender wel dezelfde is als die waarmee je bent aangemeld op yahoo. Log desnoods aan in de mailgroup en kijk je instellingen na.